Archive for the 'Creditcards' Category

03 meiTips voor het kiezen van een creditcard

Een creditcard kan de helpende hand bieden in verschillende situaties. Stel jij bent in het buitenland, dan kan je gemakkelijk betalingen verrichten een creditcard. Daarnaast kan jij ook producten en diensten aanschaffen en het bedrag op een later moment terugbetalen. Dit is nog maar een kleine greep uit de voordelen van een creditcard. Mocht jij een kredietkaart willen aanvragen, dan raden wij je aan om eerst alle opties even rustig te bestuderen en op bepaalde punten te letten.

Hieronder hebben wij enkele tips genoteerd die helpen bij het uitzoeken van de ideale creditcard. Meer info kan je in deze oudere blogpost op onze website terugvinden! Read more…

17 meiWaarop moet je letten bij het kiezen van een creditcard?

Hoe u creditcardaanbiedingen kunt vinden

De slimme creditcardgebruiker winkelt rond voor goede deals, wetende dat hij of zij een bundel aan vergoedingen en rentekosten kan besparen. Duizenden financiële instellingen en andere organisaties bieden creditcards aan. De eerste stap die u moet nemen, is ervoor zorgen dat uw krediet een goede reputatie heeft. Als dat zo is, heeft u veel kansen en ze zullen uitgebreid zijn. Als uw krediet niet goed is, zijn er nog steeds kansen, maar het zijn er minder en de voorwaarden zijn niet zo goed.

credit card Read more…

07 julIs online winkelen veilig? Is het gebruik van een creditcard aangewezen?

e-commerce winkelmandjeKoop jij veel producten aan op webshops? Ben je een online shopper? Dan belangt dit artikel je ongetwijfeld aan! Bij het online winkelen speelt veiligheid een essentiële rol. Is online winkelen op zich wel veilig genoeg? Gebruik ik best een credit card? In deze post vind je het antwoord op al die vragen.

Veilig online winkelen in enkele stappen

Niets zo leuk als 24/24 bepaalde producten aankopen om ze een dag later al in jouw bezit te hebben. Het leuke liedje zal echter niet blijven duren als je geen rekening houdt met een aantal factoren. Oftewel: veilig online shoppen in enkele stappen! Read more…

26 decDe voordelen van online winkelen met een creditcard!

Er is over creditcards al veel gezegd, zowel positieve als negatieve dingen, maar ik kan jullie alvast vertellen dat ik een fan ben. Ik stond er ook eerst weigerachtig tegenover maar ben nu enorm blij dat ik op mijn kredietkaart kan rekenen.

Ik gebruik mijn kaart echt voor alles. Op restaurant of in de winkel gebruik ik bijna altijd mijn kredietkaart. Mijn gewone bankkaart gebruik ik eigenlijk alleen nog voor netbanking. Ik vind het gewoon handig dat al mijn betalingen samenkomen op één rekening aan het einde van de maand. Die kan ik dan op mijn gemakje nakijken en vervolgens betalen. Ik ben juist meer op mijn uitgaven beginnen letten door mijn kredietkaart! Ik betaal ook aan het einde van de maand gewoon – ik heb het nog niet nodig gehad om gespreid te betalen, maar het is wel handig dat het bestaat.

Voor online winkelen vind ik een kredietkaart nog het handigst. De meeste webwinkels, zowel Belgische als grote wereldwijde verzenders, bieden de mogelijkheid tot betalen via creditcard aan. Ik heb ook een Paypal gekoppeld aan mijn Visa-kaart, wat je dan vaak ook nog extra bescherming geeft als koper. Toch ook mooi meegenomen. En wist je dat je met sommige creditcards zoals de Beobank Visa zelfs korting kan krijgen op online aankopen?! Ze hebben dat niet allemaal, maar sommige kaarten hebben een soort getrouwheidsprogramma waarbij je per aankoop punten spaart. Rond de eindejaarsperiode doen ze gewoonlijk ook nog een loterij en biedt elke aankoop met je creditcard  je de mogelijkheid een of andere prijs te winnen. Je weet nooit wanneer je eens de gelukkige bent, toch? 😉

Ik vind het echt een mooi systeem om je verstandig met geld te leren omgaan. En gedurende de maand hou je toch maar mooi interesten op je zichtrekening (hoe belachelijk laag die ook mogen zijn tegenwoordig…)!