Archive for the 'Cryptocurrencies' Category

02 mrtVeelvoorkomende fouten van beginnende crypto-investeerders

De cryptomarkt is bijzonder laagdrempelig geworden en daardoor ook ideaal voor de beginnende investeerders. Je kan met het grootste gemak een account aanmaken bij een exchange, zoals Bitvavo, BLOX en Bitcoin Meester. Investeren is zelfs als mogelijk vanaf één euro, waardoor echt iedere particulier zich in de cryptowereld kan gaan mengen.

Echter moet je nooit vergeten dat een investering risico’s met zich meeneemt. Wij raden je dan ook aan om eerst research te doen en de wereld te leren kennen. Hoe meer kennis jij hebt, des te succesvoller jij kan worden met investeringen in cryptocurrency. De beginner maakt nog wel eens een cruciale fout. Wij hebben hieronder de meest voorkomende fouten van de beginnende crypto-investeerders op een rijtje gezet.

fouten crypto-investeerders Read more…

27 decThe Ethereum Herd is Coming!

Ethereum is een softwareplatform gebouwd op blockchaintechnologie. Klinkt ingewikkeld, en dat is het ook wel. Laten we bij het begin beginnen.

Blockchain is in de kern gewoon een technologie die transacties vastlegt. Niet alleen van geld, maar ook het versturen van een bericht wordt gezien als een transactie, of het opslaan van een document. Alle transacties die gedaan worden via blockchain, worden openbaar vastgelegd.

Het is geen bitcoin. Het heeft smart contracts, het is sneller, het heeft grote blocks, het is potentieel een echte bitcoin-killer. Het is ook nog betaalbaar en dus dé moment om in deze crypto-coin te investeren!

Geniet alvast van deze prachtige replay van de Ethereal Summit San Francisco 2017!